Om oss

 Om supporterklubben 

Supporterklubben Teaterglädje är en ideell vänförening för dig som vill stötta Mölndals Teater Glädje, som är en av Västra Götalands största daglig verksamheter som håller på med teater. Supporterklubben samlar in medel för att Mölndals Teaterglädje ska kunna fortsätta sin verksamhet och utveckling.


Vi vill stärka funktionsnedsattas ställning i samhället. Supporterklubben är övertygad om att olikhet är bra, vi kämpar för att med teater som metod visa på att alla behövs på sitt sätt.


Förutom att samla in ekonomiska medel samarbetar vi med Mölndals Teaterglädje med praktisk hjälp inför föreställningar och anordnar aktiviteter.


 


              styrelsen

Franck Olofsson ordförande


Per- Olof Edström kassör


Thomas Olausson ledamot


Andreas Alfredsson ledamot


Rebecca Kärrlund ledamot


Jonas Anderberg ledamot


Jenny Edström suppleant


Liselotte Olausson suppleant


             Bazzgatan

I stadsdelen Åby ligger en föredetta skolbyggnad i anslutning till Katerinebergsskolan  Här huserar Teater Glädje sen årsskiftet 2020.

      Mer om mölndals

          teaterglädje

Mölndals Teaterglädje har funnits sedan 2001 och har bjudit Mölndalsborna på fantastiska kulturupplevelser genom åren.


De har spelat allt från revyer till barnteater och collageföreställningar. Teater Glädjes storstatsning var föreställningen ”Stretarna” som handlade om de utvecklingsstördas historia i allmänhet och i synnerhet om vårdhemmet Stretered i Kållered. Föreställningen slog alla publikrekord och gästspelade på Stora Teatern i Göteborg.


Idag kan vi se Teater Glädje på såväl youtube som i poddarna. Vi har också på senare tid kunnat se Teater Glädje uppträda med dans och rörelseföreställningar och performance och installationer på olika ställen i Mölndal och Göteborg.